GreekEnglish
 Need help? +30 210 2843176-7

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

 

Οκτώβριος 2017ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
 

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση με θέμα «Αντλίες θερμότητας και συστήματα ψύξης-θέρμανσης ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή, και οι εφαρμογές τους στον οικιακό τομέα» στο ξενοδοχείο PORTO PALACE στην Θεσσαλονίκη στις 11 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης Σ.Ε.Υ.Θ..

   

O Λευτέρης Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Calda ENERGY, παρουσίασε την εταιρεία, τους στόχους και τις προοπτικές της, όπως επίσης και τις νέες τάσεις της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα, δηλώνοντας την συνεχή προσαρμοστικότητα της εταιρείας στις νέες απαιτήσεις και διατηρώντας τις βασικές αρχές και αξίες της.

Οι κατασκευαστικοί οίκοι AERMEC και VARIOTHERM που αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την CaldaENERGY, προσφέρουν το προϊοντικό υπόβαθρο για την επίτευξη των στόχων της, με αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια τους συνεργάτες της. 

Ο Βαγγέλης Λαγός, Μηχ/γος Μηχ/κος, Υπεύθυνος τομέα κλιματισμού, παρουσίασε τις νέες σειρές προϊόντων του κατασκευαστικού οίκου AERMEC. Οι Inverter αντλίες θερμότητας  ANKI, σε συνδυασμό με τις  τοπικές κλιματιστικές μονάδες FCZ  & FCZi  και τα δοχεία αποθήκευσης ενέργειας για παραγωγή φρέσκου νερού χρήσης SAF, δημιουργούν ολοκληρωμένες προτάσεις και  εξασφαλίζουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε οικιακή εφαρμογή. Παράλληλα, η δυνατότητα συνδεσιμότητας με σύστημα κεντρικού ελέγχου και απομακρυσμένης διαχείρισης προσφέρουν στον τελικό χρήστη ολοκληρωμένη εποπτεία του συστήματος και εξοικονόμηση ενέργειας. 

   

Ο Γιάννης Κόνιας, Ηλεκ/γος Μηχ/κος, Υπεύθυνος τομέα θέρμανσης επιφανειών και ηλιακής ενέργειας, παρουσίασε τις νέες σειρές προϊόντων του κατασκευαστικού οίκου VARIOTHERM.  Τα συστήματα ψύξης – θέρμανσης επιφανειών ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή προσφέρουν σημαντικά  πλεονεκτήματα σε όλες της μορφές της κατασκευής και ιδιαίτερα στα τμήματα εκείνα που ασχολούνται με την ανακαίνιση.

   

Παράγοντες όπως η ταχύτητα υλοποίησης, η καθαρότητα  κατασκευής, το ελάχιστο επιτρεπόμενο βάρος και η αξιοπιστία είναι καθοριστικοί για να αποτελέσει η VARIOTHERM την ιδανική επιλογή λύσης.

Τέλος, στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Δημήτρης Βαργιάμης πρόεδρος του Συνδέσμου Σ.Ε.Υ.Θ. αλλά και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος ΟΒΥΕ, ο οποίος εστίασε στην ανάγκη του κλάδου για αναβάθμιση και προσαρμογή στις εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση και των δύο πλευρών για διατήρηση της προσπάθειας διαρκούς ενημέρωσης των μελών και στο μέλλον.

 

Ιούνιος 2017'Α ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝCalda ENERGY
 

Η εταιρεία μας προσπαθεί να προσαρμόζεται πάντα στις εξελίξεις και προκλήσεις της αγοράς, πιστεύοντας ότι η γνώση είναι δύναμη όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τους συνεργάτες της. Έτσι ολοκληρώνεται ο Ά κύκλος παρουσιάσεων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση των συνεργατών της γύρω από τις κύριες θεματικές ενότητες Φυσικό Αέριο, Θέρμανση-Δροσισμός Επιφανειών και Κλιματισμός.

   

Οι παρουσιάσεις βασίζονταί τόσο στα νέα προϊόντα και συστήματα που προσφέρει η εταιρεία όσο και στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έξι εκδηλώσεις και για τις 3 θεματικές ενότητες, ενώ συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν πολύ υψηλή.

Η προσπάθεια της ενημέρωσης θα παραμείνει αέναη ενώ το περιεχόμενο ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες των συνεργατών μας. Μείνετε σε επικοινωνία μαζί μας για τόν νέο κύκλο με επιπλέον θεματολογία.

 

Μάιος 2017AERMEC D' ORO 2016 - ΒΡΑΒΕΥΣΗ CALDA ENERGY
 

Η AERMEC στις 22 Μαίου πραγματοποίησε στο Riccione της Ιταλίας την 42η τελετή βράβευσης AERMEC d' Oro, κατά την οποία ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας κ. Giordano Riello απένειμε βραβεία στους συνεργάτες που επέδειξαν αξιοσημείωτη απόδοση το προηγούμενο έτος. 

 

Η Calda ENERGY, εκπροσωπώντας την χώρα μας για πρώτη φορά, βραβεύτηκε ανάμεσα σε 9 αντιπροσώπους της AERMEC εκτός της Ιταλικής αγοράς όχι μόνο για τα επιτυχή αποτελέσματα του έτους 2016, αλλά και για την αφοσίωση και συνέπεια που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας. 

Για εμάς η επιβράβευση αυτή είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αναγνώριση. Είναι μια απόδειξη ότι η το πάθος για δουλειά, η ομαδικότητα, ο επαγγελματισμός και οι ειλικρινείς σχέσεις μπορούν να φέρουν ισχυρά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες οικονομικές περιόδους. 

 

Οκτώβριος 2016ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ VARIOTHERM ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
 

Στις 12 Οκτωβρίου διοργανώθηκε από την εταιρεία μας, υπό την αιγίδα  του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. Ιωαννίνων, παρουσίαση με θέμα "Θέρμανση & Δροσισμός - Συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή" του Αυστριακού οίκου VARIOTHERM.

 

Οι παρευρισκόμενοι μηχανικοί είχαν την ευκαρία να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τα χαρακτηριστικά των συστημάτων θέρμανσης-δροσιμού ξηράς δόμησης τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για ανακατασκευές και ανακαινίσεις διαμερισμάτων και κτιρίων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε για τα συστήματα δαπέδου ξηράς δόμησης VarioComp για θέρμανση και δροσισμό, όπου η ευελιξία στην κατασκευή του, το χαμηλό βάρος και ύψος και η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει καθώς συνδυάζεται άψογα με συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών (αντλίες θερμότητας, λέβητες συμπύκνωσης κτλ.) το καθιστούν ως την απόλυτη επιλογή για παλιές και νέες κατοικίες.

 

Σεπτέμβριος 2016VarioTime - Παρουσίαση εταιρείας στο ετήσιο περιοδικό της VARIOTHERM
 

Surfing on a sea of possiblities!

Στο ετήσιο περιοδικό που εκδίδει κάθε χρόνο η VARIOTHERM, γίνεται παρουσίαση της εταιρεία μας, όπως επίσης παρουσιάζεται η νέα γραμμή παραγωγής στην Αυστρία, διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις, σημαντικά έργα αναφοράς και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και πολλά άλλα νέα.

 Περισσότερα στο VarioTime 2016

 

28 Ιανουαρίου 2016ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ VARIOTHERM
 

Στις 26 Ιανουαρίου πραγματοποιηθήκε στο ξενοδοχείο Holiday Inn στην Αθήνα η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της CALDAENERGY, με θέμα "Θέρμανση & Δροσισμός - Συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή". Το γεγονός αυτό σηματοδότησε και επίσημα την έναρξη της νέας συνεργασίας με την Αυστριακή εταιρεία VARIOTHERM στον τομέα θέρμανσης και ψύξης επιφανειών, η οποία ήταν ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας από το προηγούμενο έτος. 

 

  • bosch
  • aermec
  • variotherm
  • dia norm
  • vasco
  • sicc
  • giersch
Positive SSL