GreekEnglish
 Need help? +30 210 2843176-7

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

 

Νοέμβριος 2017ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 

Στις 23 Νοεμβρίου διεξήχθη με επιτυχία σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Τρικάλων, και την πολύτιμη υποστήριξη του προέδρου κ. Νικόλαου Βαλομάνδρα, εκδήλωση με θέμα «Αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου και συστήματα ψύξης-θέρμανσης ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή, και οι εφαρμογές τους στον οικιακό τομέα». 

   

Η εταιρεία μας Calda ENERGY είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τα νέα προϊόντα και τεχνολογίες γύρω από την θέρμανση και τον κλιματισμό, δηλώνοντας την συνεχή προσαρμοστικότητα της στις νέες απαιτήσεις της αγοράς. Οι κατασκευαστικοί οίκοι AERMEC, VARIOTHERM και BOSCH που αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία, προσφέρουν το προϊοντικό υπόβαθρο για την επίτευξη των στόχων της, με αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια τους συνεργάτες της.  .

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των νέων προϊοντικών σειρών του κατασκευαστικού οίκου AERMEC. Οι Inverter αντλίες θερμότητας  ANKI, σε συνδυασμό με τις  τοπικές κλιματιστικές μονάδες FCZ  FCZi  και τα δοχεία αποθήκευσης ενέργειας για παραγωγή φρέσκου νερού χρήσης SAF, δημιουργούν ολοκληρωμένες προτάσεις και  εξασφαλίζουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε οικιακή εφαρμογή. Παράλληλα, η δυνατότητα συνδεσιμότητας με σύστημα κεντρικού ελέγχου και απομακρυσμένης διαχείρισης προσφέρουν στον τελικό χρήστη ολοκληρωμένη εποπτεία του συστήματος και εξοικονόμηση ενέργειας. 

   

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση των επίτοιχων λεβήτων αερίου τεχνολογίας συμπύκνωσης BOSCH και των ολοκληρωμένων λύσεων για θέρμανση και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης που προσφέρει η εταιρεία. Στο επίκεντρο βρέθηκαν ο νέος επίτοιχος λέβητας αερίου Condens 7000iW με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τον υψηλό βαθμό απόδοσης, και ο «έξυπνος» θερμοστάτη χώρου CT100 με πρόσβαση και έλεγχο των μονάδων μέσω tablet ή κινητού. 

 

   

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των συστημάτων ψύξη-θέρμανσης επιφανειών ξηράς δόμησης που προσφέρει η Αυστριακή εταιρεία VARIOTHERM.  Τα συστήματα ψύξης – θέρμανσης επιφανειών ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή προσφέρουν σημαντικά  πλεονεκτήματα σε όλες της μορφές της κατασκευής και ιδιαίτερα στα τμήματα εκείνα που ασχολούνται με την ανακαίνιση. Παράγοντες όπως η ταχύτητα υλοποίησης, η καθαρότητα  κατασκευής, το ελάχιστο επιτρεπόμενο βάρος και η αξιοπιστία είναι καθοριστικοί για να αποτελέσει η VARIOTHERM την ιδανική επιλογή λύσης.

Οκτώβριος 2017ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
 

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση με θέμα «Αντλίες θερμότητας και συστήματα ψύξης-θέρμανσης ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή, και οι εφαρμογές τους στον οικιακό τομέα» στο ξενοδοχείο PORTO PALACE στην Θεσσαλονίκη στις 11 Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης Σ.Ε.Υ.Θ..

   

O Λευτέρης Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Calda ENERGY, παρουσίασε την εταιρεία, τους στόχους και τις προοπτικές της, όπως επίσης και τις νέες τάσεις της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα, δηλώνοντας την συνεχή προσαρμοστικότητα της εταιρείας στις νέες απαιτήσεις και διατηρώντας τις βασικές αρχές και αξίες της.

Οι κατασκευαστικοί οίκοι AERMEC και VARIOTHERM που αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την CaldaENERGY, προσφέρουν το προϊοντικό υπόβαθρο για την επίτευξη των στόχων της, με αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια τους συνεργάτες της. 

Ο Βαγγέλης Λαγός, Μηχ/γος Μηχ/κος, Υπεύθυνος τομέα κλιματισμού, παρουσίασε τις νέες σειρές προϊόντων του κατασκευαστικού οίκου AERMEC. Οι Inverter αντλίες θερμότητας  ANKI, σε συνδυασμό με τις  τοπικές κλιματιστικές μονάδες FCZ  & FCZi  και τα δοχεία αποθήκευσης ενέργειας για παραγωγή φρέσκου νερού χρήσης SAF, δημιουργούν ολοκληρωμένες προτάσεις και  εξασφαλίζουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε οικιακή εφαρμογή. Παράλληλα, η δυνατότητα συνδεσιμότητας με σύστημα κεντρικού ελέγχου και απομακρυσμένης διαχείρισης προσφέρουν στον τελικό χρήστη ολοκληρωμένη εποπτεία του συστήματος και εξοικονόμηση ενέργειας. 

   

Ο Γιάννης Κόνιας, Ηλεκ/γος Μηχ/κος, Υπεύθυνος τομέα θέρμανσης επιφανειών και ηλιακής ενέργειας, παρουσίασε τις νέες σειρές προϊόντων του κατασκευαστικού οίκου VARIOTHERM.  Τα συστήματα ψύξης – θέρμανσης επιφανειών ξηράς δόμησης για δάπεδο-τοίχο-οροφή προσφέρουν σημαντικά  πλεονεκτήματα σε όλες της μορφές της κατασκευής και ιδιαίτερα στα τμήματα εκείνα που ασχολούνται με την ανακαίνιση.

   

Παράγοντες όπως η ταχύτητα υλοποίησης, η καθαρότητα  κατασκευής, το ελάχιστο επιτρεπόμενο βάρος και η αξιοπιστία είναι καθοριστικοί για να αποτελέσει η VARIOTHERM την ιδανική επιλογή λύσης.

Τέλος, στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Δημήτρης Βαργιάμης πρόεδρος του Συνδέσμου Σ.Ε.Υ.Θ. αλλά και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος ΟΒΥΕ, ο οποίος εστίασε στην ανάγκη του κλάδου για αναβάθμιση και προσαρμογή στις εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση και των δύο πλευρών για διατήρηση της προσπάθειας διαρκούς ενημέρωσης των μελών και στο μέλλον.

Ιούνιος 2017'Α ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝCalda ENERGY
 

Η εταιρεία μας προσπαθεί να προσαρμόζεται πάντα στις εξελίξεις και προκλήσεις της αγοράς, πιστεύοντας ότι η γνώση είναι δύναμη όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τους συνεργάτες της. Έτσι ολοκληρώνεται ο Ά κύκλος παρουσιάσεων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση των συνεργατών της γύρω από τις κύριες θεματικές ενότητες Φυσικό Αέριο, Θέρμανση-Δροσισμός Επιφανειών και Κλιματισμός.

   

Οι παρουσιάσεις βασίζονταί τόσο στα νέα προϊόντα και συστήματα που προσφέρει η εταιρεία όσο και στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έξι εκδηλώσεις και για τις 3 θεματικές ενότητες, ενώ συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν πολύ υψηλή.

Η προσπάθεια της ενημέρωσης θα παραμείνει αέναη ενώ το περιεχόμενο ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες των συνεργατών μας. Μείνετε σε επικοινωνία μαζί μας για τόν νέο κύκλο με επιπλέον θεματολογία.

 

Μάιος 2017AERMEC D' ORO 2016 - ΒΡΑΒΕΥΣΗ CALDA ENERGY
 

Η AERMEC στις 22 Μαίου πραγματοποίησε στο Riccione της Ιταλίας τη 42η τελετή βράβευσης AERMEC d' Oro, κατά την οποία ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας κ. Giordano Riello απένειμε βραβεία στους συνεργάτες που επέδειξαν αξιοσημείωτη απόδοση το προηγούμενο έτος.

Positive SSL