ΚΑΦΕ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ CAFE ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η πρόσφατη ανακαίνιση του Cycladic Café είχε στόχο την αναδιαμόρφωση του χώρου σε ένα σύγχρονο σημείο συνάντησης, με την ατμόσφαιρα μιας ‘κρυμμένης όασης’ φωτός και βλάστησης στο κέντρο της πόλης.
Το πλημμυρισμένο με φως αίθριο γίνεται ο προορισμός της διαδρομής του επισκέπτη η οποία διακρίνεται από την εναλλαγή φωτός με σκιάς. Μια ανάπαυλα δροσιάς, απαλού φωτός και ζωηρής βλάστησης αποκολλημένη από την πολύβοη σκηνή του κέντρου της Αθήνας.

Στα πλαίσια αυτής της ανακαίνισης η εταιρεία μας προσέφερε τον κλιματισμό του Cafe με εγκαθιστώντας fan coils κρυφού τύπου για ψύξη και θέρμανση σε συνδυασμό με αερόψυκτη αντλία θερμότητας του Ιταλικού οίκου AERMEC.

Στον cafe εγκαταστήθηκε αντλία θερμότητας τύπου ANL152HA, ενεργειακής κλάσης Αμε εποχιακό βαθμό απόδοσης ESEER=3,82 και SCOP=3,6 συνολικής ονομαστικής ψυκτικής και θερμικής απόδοσης 33/35kW με ενσωματωμένο ψυχροστάσιο. Τα fan coil είναι της σειράς TUN μεγάλης παροχής και υχηλής διαθέσιμης στατικής πίεσης στον ανεμιστήρα κατάλληλα για εμπορικές εφαρμογες.